اهداف:
هدف این طرح همکاری با مجری طرح جامع فناوری فرآوری و بسته بندی خرما به منظور تهیه سند راهبردی به منظور توسعه فناوری فرآوری و بسته بندی خرما بوده است.

فعالیت‌ها:
در این طرح به بررسی عوامل عدم دسترسی به این فناوری ها و مشکلات واحدهای موجود و یا ورشکست شده در این حوزه پرداخته شد و راهکارهایی برای توسعه این فناوری ها ارایه گردید. از مهمترین راهکارها باید به لزوم بوجود آمدن برخی زیرساخت ها مانند استانداردهای تولید بسته بندی خرما و هماهنگی بین دستگاه های مختلف دولتی از جمله وزارت صنایع و معادن و وزارت جهاد کشاورزی اشاره نمود.
همچنین برخی اولویت های پژوهش و فناوری در این حوزه به شرح زیر معین گردید:
• بهبود خواص و کیفیت انواع خرما
• تنوع تولید و کیفیت فرآورده های خرما در کشور
• ضدعفونی و تولید فرآورده های بهداشتی با استفاده از روش¬های نوین مانند اشعه گاما و پرتوافشانی
• کاربرد فناوری نانو در بسته بندی
• استفاده از فناوری زیستی در فرآوری خرما

نكات:
• سند نهایی برای توسعه فناوری فناوری فرآوری و بسته بندی خرما به مسئولین، اساتید دانشگاه و مدیران صنایع مرتبط ارائه شده است.
• وظایف بخش های مختلف اعم از دانشگاه ها و دولت در این زمینه مشخص گردیده است.
• در تهیه این سند طی برگزاری جلساتی با صاحبنظران نظرات آنها لحاظ شده است.